Ska ESK studsa tillbaka i helgens norrlandsturné?

Efter förlusten i onsdags gäller det för alltjämnt serieledande Enköping att studsa tillbaka i helgens norrlandsturné mot Örnsköldsvik och Vännäs.

 Se Örnsköldsvik-ESK på Hockeyettan Play >>

Att man förlorade bortamötet mot Strömsbro i onsdags må vara hänt, men desto allvarligare hur det såg ut.

ESK-tränaren Jakob Mylläri ställde redan på onsdagskvällen en förhoppning om att den matchen bara var en tillfällig plump i protokollet.

– Det var en riktig plump, men det är upp till oss att se till att det blir enda matchen. Nu gäller det att åka upp till Örnsköldsvik på lördag och vinna, sade han till Enköpings-Posten efter matchen.

I helgens norrlandsturné, den sista i vårserien för Enköpings del, ställs man mot två bottenlag i form av Örnsköldsvik på lördagen och Vännäs på söndagen.

Men några enkla matcher ska man nog inte förvänta sig trots tabellpositionerna. Örnsköldsvik, som tränas av gamle stjärnspelaren Per-Åge Skröder (nästan tusen matcher under 18 säsonger i SHL) har ännu bara spelat fyra matcher (ESK har spelat sju) och vunnit två av dem.

Senaste segern tog man i söndags mot Wings.

Söndagens motståndare Vännäs har dock haft en tyngre start av vårserien och har ännu inte tagit poäng med fem matcher spelade.

 


Örnsköldsvik – ESK
Skyttishallen
Lördag 20 januari kl 16:00

Vännäs – ESK
Vännäs Ishall
Söndag 21 januari kl 14:00  OBS! Tiden!

 

LIVESÄNDNING

   Matcherna sänds live med kommentator på följande plattformar:

Hockeyettan Play >>
Enköpings-Posten >>