TACK FÖR FESTEN!

Det blev lapp på luckan när ESK Hockey arrangerade SHL-träningsmatch mellan Leksand och Linköping på tisdagskvällen. Maximala 1500 personer fyllde läktarna i en rejäl hockeyfest.

— De fick trycka in alla leksingar i hallen, konstaterade leksandsforwarden Lukas Vejdemo till leksandsif.se efter matchen.

Ja, det blev båda fullsatt och festligt när SHL-cirkusen mellanlandade i Bahcohallen i Enköping på tisdagskvällen.

Leksand utmanövrerade Linköping och vann komfortabelt med hela 7-1 till en jublade publikskara. Den absoluta merparten på läktarna var nämligen leksandssupportar.

— En fantastisk stämning! Man slutar inte att förvånas över ett sånt intresse för en försäsongsmatch klockan arton en tisdagkväll. De fick trycka in alla leksingar i hallen! konstaterade leksandsforwarden Lukas Vejdemo till leksandsif.se efter matchen.

Och giganten på planen, fyramålsskytten Patrik Zackrisson, var inne på samma linje i sin intervju som du kan se här.

— Det var ju bara leksingar, kändes de som! Det var ju fullsatt, det är ju jättekul!, sa Patrik.

Enköpings-Posten har fångat stämningen i Bahcohallen på ett bra sätt i sina reportage.

Hockeyintresset är uppenbarligen stort i Enköping och arrangerade ESK Hockey hoppas nu att några av tisdagskvällens besökare hittar tillbaka redan nästa söndag, då ESK Hockey har seriepremiär i Hockeyettan hemma i Bahcohallen mot Sollentuna. Biljetterna till den matchens släpps inom kort.