Genrep inför seriepremiären

Efter en resultatmässigt blek försäsong står Enköpings SK nu inför sista träningsmatchen, genrepet, hemma i Bahcohallen mot Brödernas/Väsby på tisdagskvällen.

Enköping har två segrar och fyra förluster på försäsongen, där segrarna kommit mot lagen från hockeytvåan, Järfälla och Tierp. Sen har man dubbelförlorat mot Vallentuna och även förlorat mot Sollentuna och Brödernas/Väsby.

När man på tisdagskvällen står inför returmötet mot just Brödernas/Väsby hemma i Bahcohallen så står man inför en tuff uppgift.

Brödernas/Väsby av många topptippade i årets Hockeyetta och en av kandidaterna till seriens enda plats upp till Hockeyallsvenskan nästa säsong.

Förra mötet i Väsby Ishall slutade 6-2 och det var med några snabba mål på raken fram till 4-0 i andra perioden som matchen avgjordes.

Tuff match å ena sidan, men å andra sidan en enorm möjlighet till råg i ryggen inför söndagens seriepremiär. En seger, eller åtminstone en bra match, på tisdagskvällen skulle förmodligen betyda massor.

 

Säsongskort

I Bahcohallen finns möjlighet att köpa säsongskort då det finns några utskrivna kort, både för ståplats och sittplats. Dessa finns i kiosken kvällen till ära. Vad gäller sittplatserna så är dom bokade på mittre delens övre sida.

Söker du en specifik sittplats för ditt säsongskort är det bättre att köpa själv i webbshopen, som öppnar på tisdagen kl 9.

Mer information om säsongens biljettpriser och länk till webbshopen finns här.

 

Webbsändning

Genrepet till ära så sparkar vi också igång den här säsongens webbsändningar med kommentator från matchen.

Länk till sändningen finns här.

Bästa sättet att få tillgång till alla sändningar från hela Hockeyettan, hela säsongen, är att teckna ett årsabonnemang från 219 kr/månad. Se till att välja Enköpings SK i listan över klubbar, så tillfaller en liten del av kostnaden oss i ESK.

Teckna årsabonnemang här.

 

SERIEPREMIÄR

På söndag börjar allvaret och kriget om poängen. ESK spelar premiären hemma mot Sollentuna och matchen startar kl 16.

Lösbiljetterna till den matchen släpps också kl 9 på tisdagsmorgonen och kommer att finnas här.