GAMEDAY HC DALEN – LINDLÖVENS IF

Då var det äntligen dags för hemmamatch i Smedjehov igen och denna gången är det Lindlövens IF som kommer på besök klockan 19:00!

19:00 idag släpps pucken för omgång 15 i hockeyettan västra då HC Dalen tar emot Lindlövens IF. HC Dalen ligger på en 5:e plats i tabellen och ligger på sista platsen för att ta sig vidare till Allettan. Senaste matchen vann man mot mjölby med 5-1 på bortaplan. Om vi tittar på Lindlöven så ligger dom 4:a i tabellen och 3 poäng före Dalen. Senaste mötet för deras del var hemma mot Forshaga där man gick vinnande ur den matchen med 4-2.

Senast lagen möttes var i omgång 6 då Hc dalen vann med 4-3 borta mot Lindlöven efter en väldigt jämn match. Karl smedberg gjorde 4-3 målet i den matchen med 3 minuter kvar av tredje perioden.

Se till att komma till Smedjehov imorgon och stötta laget till 3 poäng!!

HC DALEN – LINDLÖVENS IF 19:00 SMEDJEHOV ISHALL

Dalens Erik Thorwalls berättar om drömmålet * ”Såg att det fanns en lucka…” * Rankar förra årets solonummer högre * Se båda målen här!