Seger mot Kristianstad!

HC Dalen vann kvällens match mot Kristianstads IK med 4-1 på hemmaplan.

HC Dalen tog en viktig seger hemma mot Kristianstads IK efter att Oskar Blomgren i Dalen målet återigen visar hur bra han är. En jämn första period efter där det blir mållöst, Dalen skjuter 7 skott i första perioden och Kristianstad skjuter 11 skott.

I andra perioden lyckas Dalen få hål på Kristianstad och det står 3-0 efter 2 perioder spelade i Smedjehov. Max Forsell stod för 2 mål i perioden. Hans första år riktigt snyggt när han kommer in i zon, fintar bort backen och sätter dit pucken. Alexander Sandberg stod ett mål också. I den tredje perioden lyckas Kristianstad göra ett mål bra 1 minut in i perioden. Dalen är annars bra i perioden och spelar av perioden snyggt. I slutet får Kristianstad in en puck till men det döms bort för spark. Istället kan Linus Jacobsson sätta pucken i öppet mål med 1 minut kvar av matchen. Tre poäng till Dalen och serieledning.