Hälsinglands Sparbank förlänger som huvudpartner!

På bilden: Fr. vänster Nicklas Andersson, säljare Hudik Hockey, Louise Björklund, Marknadsansvarig Hälsinglands Sparbank, André Norman-Enström, Marknadsansvarig Hudik Hockey.

Hudik Hockey och Hälsinglands Sparbank har ett mångårigt samarbete som nu fortsätter då Hälsinglands Sparbank förlänger som huvudpartner.

– Vi på Hälsinglands Sparbank är stolta över att förlänga vårt samarbete med Hudik Hockey. Genom vårt långvariga engagemang stödjer vi hela föreningen – från de yngsta talangerna i ungdomsverksamheten till A-laget. Vi tror på vikten av ett starkt lokalt föreningsliv och ser fram emot att fortsätta bidra till Hudik Hockeys utveckling och framgångar, både på och utanför isen, säger Louise Björklund, marknadsansvarig Hälsinglands Sparbank.

– Givetvis en härlig känsla att få fortsätta bygga vidare på samarbetet med Hälsinglands Sparbank som varit en trogen stöttepelare till oss. Deras motto är att de ska göra nytta för människor och företag samt vara en positiv kraft i samhället – nu och i framtiden! Precis så vill även vi i Hudik Hockey verka, säger André Norman-Enström, marknadsansvarig Hudik Hockey.