Kalix förlorade mot Clemensnäs

Kalix kom till start med 5 av sina ordinarie spelare borta av olika anledningar. Matchen var en nyttig match för framtida spelare att få prova på hetluften.

Första perioden var spelmässigt jämn och Kalix skapade minst tre bra lägen som hade kunnat resultera, När 4 minuter återstod av perioden tog CHC ledningen med 1-0 efter att Kalix tappat bort en fristående motståndare framför eget mål. Kalix drabbades av 2 utvisningar och CHC 1 utvisning under perioden. Skott 11-7.

Andra perioden var CHC det bättre laget och hade mycket spel i Kalix zon de första 10 minuterna. Perioden började dock olyckligt för Kalix för redan när perioden var 3 minuter gammal gör CHC 2-0. När klockan  passerat 8 minuter slår en av backarna i Kalix en indianare som friställer en motståndare till 3-1. Efter det har Kalix en bra period resten av perioden och skapar flera chanser och när 2 minuter återstår av perioden skjuter Philip 3-1 framspelad av Markus H. Skott 11-9

Tredje perioden när man ändå var med i matchen hann bara gå 9 sekunder när Kalix fick en utvisning som CHC utnyttjade till 4-1. Resterande del av perioden var Kalix det bättre laget men lyckades inte komma närmare. Bästa chansen kom i 4-5 när man fick en chans 2 mot 1 men sista passet misslyckades. Skott 3-10.