Bois första samling 23/24

Idag sparkades säsongen 23/24 igång, då Bois hade återsamling efter sommaruppehållet. Det var peppade killar som dök upp och redan från start så kördes det hårt. Efter en uppvärmning med lite löpning så drog det igång med intensiva intervaller. Efter det så följde fysövningar i form av armhävningar, fällkniven, utfall, utsteg, rygghäv och benlyft. Alla körde på intensivt, innan det var dags för lagintervaller, där nyförvärvet Joel Thulin visade sig vara en riktig löpare. Detta följdes av en ny omgång fysövningar innan man tackade efter ungefär en timmes hårdkörning.

Förhandsgranskning av bild

Förhandsgranskning av bild

Förhandsgranskning av bild

Jag fick ett snack med nygamle Tobias Sandberg under en kort återhämtningspaus.

Hur var det att vara igång igen?

Det är roligt! Vi hade en teambuilding redan för två månades sedan, men nu är det kul att träffas på riktigt och det verkar som att alla är taggade på att köra igång.

Är det lite skolstartskänsla?

Ja det är klart det blir, man har ju inte setts på ett tag, och jag har ju dessutom varit borta ett år även om många är kvar. Men det är kul att snacka vad man gjort under sommaren, träffa de nya och tjata med alla.

Är det liknande träning ett steg upp i allsvenskan?

Vi hade samma upplägg där med samling 1/8 med lite som idag, för att komma igång med kropparna, sedan gick vi på is dag två redan där. Men då tycker jag det är skönare med en vecka där man får lära känna varandra mer innan vi kliver in på isen.

Märks det skillnad på intensiteten gentemot allsvenskan?

Det skiljer inte så mycket, spelarna tränar lika bra, men de är kanske lite spelsmartare och tar snabbare beslut, men tempot på åkningar och så är inte skillnad så.

Är det samma nivå på träningarna tycker du?

Ja skiljer inte så mycket fysmässigt, men på isen skiljer det kanske lite, det blir lite mer distinkt, killerinstinkt.

Till sist: Är du bättre nu än vad du var innan du lämnade?

Ja det hoppas jag. Jag Har mer rutin och vet vad som gäller mer. Jag vill ju ta upp Bois i allsvenskan och då måste jag och alla bli lite bättre, så det hoppas jag verkligen att vi kan vara.