Nätverksträff med Mariestad BoIS

Under dagen anordnades en nätverksträff i Mariestad BoIS regi. Resan gick till Karlstad där det bjöds på SHL-Hockey i form av Färjestad mot Rögle. Detta var första nätverksträffen i BoIS nystartade VIP-nätverk.

”Det blev en fantastisk bra start på vårt nystartade nätverk där det utbyttes tankar och idéer, både om det egna företaget men även om BoIS. Överlag får dagen anses som lyckad och en bra start! Det här är något vi vill bygga vidare på och erbjuda fler aktiviteter för våra partners. Tillsammans kan vi hjälpa varandra att växa”, säger Tobias Sandberg (Vice Klubbchef)

” Det känns även härligt att kunna ge tillbaka något till våra partners i form av utbytande av nya och gamla kontakter. Vi har påbörjat en resa i föreningen där vi vill ta nästa steg, det gäller såväl på isen som utanför. Ett av dessa kan vara att arbeta mer aktivt med våra partners så att vi tillsammans drar nytta av varandra”, fortsätter Tobias Sandberg.

Företag som var representerade under dagen var följande:

Calida, VänerEnergi, Mariehus, Infinite Fire & Safety Consulting, UW-Elast, Werner Bygg, Hasslerör Plåtslageri, Steckmest & Pettersson, El och Larmteknik, Eyes4Work och Ewiga. Andra företag som är med i BoIS nätverk är AB Truck och Kranjänst, Ottossons Golv och Bo och Mickes Skogsavverkning.

Vill du också bli en del av BoIS nätverk? Kontakta Tobias Sandberg på [email protected] alternativt 0501-122 33