Familjedag i Mariehus Arena!

Söndagen den 28/1 klockan 16.00 tar Mariestad BoIS emot Visby/Roma i Allettan Södra. Till den här matchen anordnas familjedagen! Det blir en heldag i Mariehus Arena, så se till att ta med dig hela familjen och spendera den tillsammans med oss. Vad sägs om följande:
* Hoppborgar i samarbete med Nöjeslokalen
* Träffa Icaros
* Prickskytte
*Tävlingar med fina priser, bland annat matchbiljetter till Beijer Hockey Games skänkta av Severin Recycling
*Nationella TKH-dagen. Bland annat spelar TKH-lagen i periodpauserna.
*Entrén öppnar 14.00 och det är fri entré för alla upp till 15 år. Efter att du köpt din entrébiljett ingår alla aktiviteter.
Tre Kronors Hockeyskola (TKH)
Har du inte provat på den fantastiska idrotten hockey än? Då är det hög tid att ta dig till Mariehus Arena och prova på! Redan klockan 10.00 startar dagen med hockeykul för våra allra yngsta krigare. Det kommer att finnas möjlighet att köpa hamburgare, toast, korv och fika. Allt för att man ska orka hela dagen! För efter den ordinarie träningen öppnar portarna till Mariehus Arena klockan 14.00 där det är full fart med bland annat hoppborgar, dessutom spelar TKH i periodpauserna på A-lagsmatchen!
Om du vill stanna kvar på familjedagen behöver du vara ute ur hallen innan entrén öppnar. Detta på grund av säkerhetsregler från Svenska Hockeyförbundet där visitering och biljettkontroll sker av samtliga besökare. Du behöver även ha en giltig matchbiljett om du vill vara med på familjedagen, efter det ingår alla aktiviteter i och omkring Mariehus Arena. Alla upp till 15 år har fri entré, dock måste du gå via entrén till A-hallen för att bli inscannad och få din matchbiljett.
Biljetter köper du på följande länk: Familjedagen Mariestad BoIS-Visby/Roma
Schema
10.00-11.20
TKH 17-18
11.30-12.20
TKH 15-16
14.00 
Entrén till Mariehus och familjedagen öppnar!
16.00
Matchstart Mariestad BoIS-Visby/Roma
Kontakta Erica Edström på [email protected] för mer information om TKH-dagen och eventuell låneutrustning.
Har du ett företag som vill skänka priser till familjedagen? Kontakta [email protected] alternativt 0501-122 33