FRI ENTRÈ på söndag!

Mest troligt har ni sett att det är FRI ENTRÉ mellan Mariestad BoIS-Vimmerby HC på söndag den 11/2. Matchstart är som vanligt 16.00, entrén öppnar 15.00!

Vad händer då under matchen?

Det är en viktig match för båda lagen inför fortsättningen av säsongen där alla poäng är av yttersta vikt. Senaste mötet var en jämn historia där Vimmerby avgjorde sent med ett 4-3 mål. Matchen har alla förutsättningar för att bli en bra hockeymatch!

FRI ENTRÉ!

Förutom att du som åskådare får fri entré till matchen så bidrar din närvaro till att stärka klubbens ekonomi och därmed verksamhet. Vi kan tack vare fantastiska företag och privatpersoner runt omkring oss genomföra den här typen av matcher. Det är potentiellt den största intäktskällan på hela säsongen, desto fler personer som kommer på matchen desto mer pengar blir det till föreningen.

Intäkterna från denna match går bland annat till att hålla träningsavgifter nere för våra barn och ungdomar, inköp av material och utbilda spelare och ledare.

Så ta med dig en vän och gå på hockey och stötta oss från läktaren!

Vill du som privatperson bidra ännu mer? Fyll i formuläret på länken och tävla om fina priser. Går du med på fullt hus så får du även äta en gratismiddag med våra lagkaptener!

Formuläret hittar du här: Stötta BoIS enkronasmatch

Du kan välja mellan att skänka en fast summa, eller en summa från 25 öre-1kr per besökare.

Har du ett företag och vill bidra till detta? Kontakta [email protected] alternativt 0501-122 33 för mer information.

KÖP TILL EN SITTPLATS!

Du kan även köpa till en sittplats för 50:-, alla som gör detta och är på matchen blir automatiskt med i en tävling där du har chans att vinna fina priser! Vad sägs om en natt på Knistad Herrgård eller en fri  weekend med en Volkswagen ID.4? Vi har även andra fina priser att lotta ut bland alla som köper sig en sittplats.

Det gör du på följande länk: Biljett BoIS-Vimmerby

ÅRETS BILLOTTSVINNARE SKA KORAS!

Under andra periodpausen kommer årets billottsvinnare att utses. Dragningen kommer att ske LIVE på isen där vi hoppas att vinnaren är på plats under matchen! Priserna 1-3 dras och presenteras på isen i andra periodpausen. Resterande nummer dras strax därefter och presenteras innan matchens slut. Vinnande nummer sätts upp på lappar i hallen i tredje perioden.

Är vinnarna inte på plats så kontaktar Mariestad BoIS kansli dessa under kommande vecka.

BOIS SPELAR I RETROTRÖJOR!

Passa på att se BoIS i retrotröjor som är specialframtagna för just denna match! Tröjorna kommer att säljas efter matchens slut. Priset för retrotröjan kommer att vara 2 000kr och det går att köpa den under matchen i supportershopen.

Vill du redan nu köpa ett exemplar? Kontakta [email protected] alternativt 0501-122 33 för att se om ditt favoritnummer/spelare finns kvar att köpa.

SPELARE KLAR FÖR SÄSONGEN 24/25

Sportchef Carl Johansson kommer innan matchens start presentera en spelare för säsongen 24/25! Bli först ut att få reda på vem spelaren är. Presentationen och kontraktsskrivningen sker på isen kring 15.57. Se till att vara på plats i god tid på söndag!

TILLSAMMANS FYLLER VI HALLEN! STÖTTA OSS I KAMPEN OM EN KVALPLATS TILL HOCKEYALLSVENSKAN! DITT STÖD BEHÖVS MER ÄN NÅGONSIN!