SERIEPREMIÄR BoIS-Borås!

HOCKEYETTAN VÄSTRA 1:18

ÄNTLIGEN dags för seriepremiär i HockeyEttan Västra säsongen 24/25! Vilken kväll vi har att vänta oss, förutom seriepremiär och ett förmodat toppmöte mellan BoIS och Borås så ska även legendaren Filip Thörnqvists tröja hissas till taket i Mariehus Arena!

Matchstart för kvällen är ungefär 18.10. Ceremonin för Filip börjar 17.50, se till att var på plats i god tid för att ta del av hyllningarna till Filip.

Läs vad Filip själv säger om sin karriär och vad som väntar under kvällen på följande länk: Filip Thörnqvist om karriären och tröjhissningen

Det har även skett lite förändringar för dig som besökare i Mariehus Arena. Bland annat har det införts ändringar i våra kiosker. Läs mer om förändringarna på följande länk: Information inför säsongen 24/25

Biljetter och info

Biljetter hittar du via följande länk: Mariestad BoIS – Borås HC

Har du redan köpt din biljett går du direkt till scanningspersonalen som står rakt fram från entrén.

Har du inte köpt biljett? Håll till höger och gå till biljettdisken. Tänk på att vid köp av biljett i entrén kostar detta 10:- extra. Vi uppmanar därför alla att förköpa din biljett vilket du kan göra via länken ovan.

Vad händer i Mariehus Arena?

– Entrén öppnar 16.30

-BoIS-puben och Öltältet vid C-läktaren är abonnerad under hela kvällen.

– Vi har ytterligare ett öltält för dig som besökare, det öltältet är beläget mellan tennishallen och Mariehus Arena. Ingång sker till vänster om hamburgeriet inifrån Arenan. Öltältet öppnar 16.30 och håller öppet under hela matchen!

-Ceremonin för #21 Filip Thörnqvist startar 17.50. Se till att vara inne i god tid och ta del av hyllningarna!

-Intersport kommer hålla BoIS-shopen öppen under hela matchen. Har du förbeställt en Filip-tee eller Uppvärmningströja betalas och hämtas dessa i BoIS-shopen under dagens match.

-Du kan köpa din Filip-tee och Uppvärmningströja på plats, det finns ett fåtal exemplar kvar av båda. Du köper dina exemplar i BoIS-shopen!

Säkerhetsinformation

  • Visitation sker av SAMTLIGA besökare.
  • Tänk på att inte ha med väskor till evenemanget.
  • Utgång=Hemgång. Det vill säga att lämnar du Mariehus Arena har du inte möjlighet att komma tillbaka under samma evenemang.
  • INGEN har tillträde till Mariehus Arena innan entréerna öppnar. Detta gäller alla som inte har ett uppdrag under matchen.
  • Entrén låses i första periodpaus. Efter det finns det ytterst begränsad möjlighet att komma in till Mariehus Arena.
  • Totalt rökningsförbud i Mariehus Arena

Räkna med lite längre köer på grund av visitationen. Kom därför i tid till Mariehus Arena.

Kan du inte se matchen på plats? 
Se matchen via Hockeyettan här: Mariestad BoIS- Borås HC

Alternativt att du ser matchen på plats i Mariehus Arena

Inför säsongen kan du välja mellan årsabonnemang eller månadsabonnemang. Du köper ditt abonnemang på följande länk: Abonnemang HockeyEttan Play

Glöm inte att ange Mariestad BoIS som favoritlag så får klubben 500kr! Ange även rabattkoden MARIESTAD24 för att få 50% rabatt på första månaden på ditt årsabonnemang. Detta gäller om du tecknar ditt abonnemang innan 15 oktober.