Matchdag BoIS-Forshaga IF

HOCKEYETTAN VÄSTRA 3:18

Dags för hemmamatch igen! Vi går in i den tredje omgången i årets säsong när BoIS tar emot Forshaga IF med matchstart 19.00.

Läs vad tränare Ronny Helander har att säga om senaste matchen mot Falu IF och dagens drabbning mot Forshaga på länken: Ronny Helander inför Forshaga

Det har även skett lite förändringar för dig som besökare i Mariehus Arena. Bland annat har det införts ändringar i våra kiosker. Läs mer om förändringarna på följande länk: Information inför säsongen 24/25

Matchinformation

BoIS kommer till matchen med en seger mot Falu IF med 4-0 på bortaplan efter en till stora delar väl genomförd match. Man står därmed på tre poäng efter två spelade matcher. BoIS letar efter sin första seger på hemmaplan i årets upplaga av HockeyEttan Västra.

Forshaga har även dom en seger och en förlust i inledningen. Senast mötte man HC Dalen där man åkte på säsongens första förlust med 5-2 hemma i Ängevi Ishall.

Trots att det är första seriematchen mellan lagen har BoIS och Forshaga redan mötts två gånger på försäsongen där Forshaga gått segrande från båda matcherna.

Biljetter och info

Biljetter hittar du via följande länk: Mariestad BoIS – Forshaga IF

Har du redan köpt din biljett går du direkt till scanningspersonalen som står rakt fram från entrén.Har du inte köpt biljett? Håll till höger och gå till biljettdisken. Tänk på att vid köp av biljett i entrén kostar detta 10:- extra. Vi uppmanar därför alla att förköpa din biljett vilket du kan göra via länken ovan.

Vad händer i Mariehus Arena?

– Entrén öppnar 18.00

-BoIS-puben och Öltältet vid C-läktaren öppnar samtidigt som entrén 18.00 och håller öppet hela matchen.

– BoIS-shopen öppnar 18.00 och håller öppet före match och i varje periodpaus där du kan inhandla den senaste BoIS-merchen och köpa dina bingolotter.

-Dagens matchvärd Kraftkällan har en tävling för dig som vill vinna ett gymkort! Tävla i entrén under dagens match och vinnaren får ett årskort på Kraftkällan i Mariestad. Tänk på att du måste vara över 14 år för att delta i tävlingen.

Säkerhetsinformation

  • Visitation sker av SAMTLIGA besökare.
  • Tänk på att inte ha med väskor till evenemanget.
  • Utgång=Hemgång. Det vill säga att lämnar du Mariehus Arena har du inte möjlighet att komma tillbaka under samma evenemang.
  • INGEN har tillträde till Mariehus Arena innan entréerna öppnar. Detta gäller alla som inte har ett uppdrag under matchen.
  • Entrén låses i första periodpaus. Efter det finns det ytterst begränsad möjlighet att komma in till Mariehus Arena.
  • Totalt rökningsförbud i Mariehus Arena

Räkna med lite längre köer på grund av visitationen. Kom därför i tid till Mariehus Arena.

Kan du inte se matchen på plats? 
Se matchen via Hockeyettan här: Mariestad BoIS- Forshaga IF

Alternativt att du ser matchen på plats i Mariehus Arena

Inför säsongen kan du välja mellan årsabonnemang eller månadsabonnemang. Du köper ditt abonnemang på följande länk: Abonnemang HockeyEttan Play

Glöm inte att ange Mariestad BoIS som favoritlag så får klubben 500kr! Ange även rabattkoden MARIESTAD24 för att få 50% rabatt på första månaden på ditt årsabonnemang. Detta gäller om du tecknar ditt abonnemang innan 15 oktober.