Trotjänaren David Bremer fortsätter karriären i Motala

MHC-ikonen David Bremer, 30 år ung, kommer i höst att spela för Motala AIF Hockey i HockeyTvåan. Han behöver i sig ingen närmare presentation för den som är bekant med Mjölby Hockey.

Det berömda livspusslet gör att spel i Motala just nu är det bästa för David och hans familj. Här beskriver han själv några av tankarna kring beslutet att välja spel på annat håll än i Mjölby.

– Det är väldigt svårt att ta farväl av MHC, oavsett vad det innebär. Det finns så mycket att tacka för. Det var här jag fostrades och det var här jag hittade glädjen för denna underbara sport!

– Det ska bli kul att följa fortsättningen av resan i Hockeyettan, även om jag inte själv får vara med och bidra. Stort tack MHC, för allt – och på återseende om tillfälle ges! 🔥

Sportchefen Anders Tingman och huvudtränaren Jens Brändström berättar med sina egna ord om Bremers beslut och framtid.

– David är ju mer eller mindre synonym med Mjölby HC och det är såklart en stor saknad som kommer att infinna sig när vi drar igång säsongen utan honom.

– Vi tror att de flesta vet vilken betydelse David har haft för laget genom åren, både som person i gruppen och som spelare med sina otroliga spelmässiga kvaliteter.

– Nu säger vi ett stort tack för den här gången då David själv känner att han har ett pussel att lägga med familj, jobb och hockeyn. I det pusslet passar spel med Motala i HockeyTvåan bäst för honom just nu.

– Stort tack David och lycka till i Motala, vi ses i hallen i vinter!