Mikael Hector fortsätter som målvaktstränare

Det är nu klart att Mikael Hector är kvar som målvaktstränare i MHC:s lag i Hockeyettan, vilket gör att tränarstaben är intakt från förra säsongen.

I och med att klubben och Mikael nu är överens om en fortsättning kliver han in i sin fjärde säsong som målvaktstränare i Mjölby Hockey.

– Det känns bra att fortsätta med bra kontinuitet. Micke känner Hugo (Kullander) sedan tidigare och får nu även komma igång och jobba med Mike till den kommande säsongen. Nu får vi en intakt tränarstab från förra säsongen och det tror jag bara är positivt, förklarar sportchefen Anders Tingman.

Efter 17 år som målvaktstränare, varav tre säsonger i Mjölby, har Mikael alltså bestämt sig för att fortsätta ytterligare minst en säsong till som målvaktstränare i MHC.

– Det ska bli väldigt spännande att följa laget i Hockeyettan även denna säsong. Det är roligt att ”Hugge” är med på tåget och det skall bli kul att följa hans utveckling. Han är en välskolad målvakt, där jag hoppas kunna bidra i hans utveckling till att bli en stabil Hockeyettan-målvakt, säger Mikael själv.

– Det ska även bli väldigt intressant att följa och träna Mike, som är ny för denna säsongen. Jag har hört mycket gott om honom och sett honom sporadiskt genom åren. Men som sagt, nu får jag vara med på tåget och även följa hans utveckling! Snart är det dags för MHC och säsongen 2024/2025 i Hockeyettan. Nu kör vi.