MHC:s lagkaptener i Hockeyettan är utsedda

Spelarna har sagt sitt. Tränarna har sagt sitt. Resultatet är här – och det är ett tydligt sådant. Här är MHC:s kaptensuppsättning i Hockeyettan 2024/2025!

– Det är en bra kombo av personligheter men alla har det gemensamt att man är saklig och vill lagets och alla i lagets bästa. Man kan framföra sina åsikter som behövs till ledare och lagkamrater på ett mycket bra sätt och jag är mycket glad att ha den här kaptensgruppen som kompletterar oss tränare, konstaterar huvudtränare Jens Brändström.

C – Lagkapten: Philip Dimtrén

– Mr Captain. Jag trivdes otroligt bra med ”Dimman” som kapten förra säsongen och det var för mig en självklarhet att han skulle vara det även i år. Även gruppen är helt enig att han är rätt man. Han brinner för MHC och det är viktigt.

A – Assisterande lagkapten: Edvin Lundqvist

– Edvin är en av våra absolut smartaste och skickligaste spelare. Till det är han också en person som sprider ett otroligt lugn till sin omgivning. Efter att ha varit stand-in när Bremer var skadad i fjol så kliver han in med hela gruppens förtroende och blir en av de ordinarie kaptenerna.

A – Assisterande lagkapten: Emil Rooth

– Rooth är en otroligt bra lagspelare som bryr sig om sin omgivning, är omtyckt av hela gruppen och av ledarteamet. En ledare som alltid visar rätt attityd.

A – Assisterande lagkapten: William Lagerqvist

– Så roligt med en egen produkt som hålls fram som en av kaptenerna, av både ledarteam och gruppen! Han är född -04 men känns som en given ledare i gruppen med bra inställning och stort ansvar. Det har han verkligen visat prov på nu under sommarträningen.

Truppen – Hockeyettan 2024/2025

Tränare (3)
Jens Brändström, huvudtränare
Viktor Johansson, assisterande tränare
Mikael Hector, målvaktstränare

Målvakter (2)
Hugo Kullander
Mike Sjöberg

Backar (9)
Ludvig Hendén
Filip Johansson
Adam Lindblad
Olle Lockström
Christopher Lynch
Alwin Rosén
Hannes Rydin Irebro
Ludwig Strand
Liam Thell

Forwards (14)
Johannes Andersson
Philip Dimtrén (C)
Tom Eriksson
Moltas Forsén
William Lagerqvist (A)
David Lindholm
Sebastian Lundman
Edvin Lundqvist (A)
Andreas Nelly
William Nestun
Arvid Pousette
Christoffer Rapp
Emil Rooth (A)
William Strand