Senaste nytt inför Borås hemma!

Mörrum Hockey möter idag Borås HC i Jössarinken. Nedsläpp är 16.00. Hemmatränaren Richard Melkersson berättar att laget känner stor revanschlust efter förlusten mot Halmstad Hammers i onsdag.

”Känslan är bra. Vi har haft två bra träningar sedan matchen. Det är ett stort pussel att lägga, men jag ser energi och delaktighet i gruppen, grabbarna vill tävla. Det saknades i inledningen mot Halmstad”.

Mörrum vaskar om en del i formationerna och ändrar lite i sitt powerplay. En del spelare kommer också att få andra roller mot Borås än vad de haft tidigare.

Adam Bäckstrand är tillbaka efter sin utlåning till Tingsryd.

”Han kom hem mitt i natten från Västerås i lördags morse, men var ändå den som var först på plats av alla till i hallen igår. Så Adam kommer motiverad och full av energi. Det känns som helt rätt beslut att ge honom den här chansen”.

”Bäckis” – som mot Västerås fick göra sitt första allsvenska mål – säger så här om de två matcherna med Tingsryd:

”Jag tar med mig en riktigt rolig upplevelse. Det är kul att se att om man bara jobbar hårt och presterar bra så finns det chans att ta steg uppåt”.

Även Melvin Krause har varit utlånad i två matcher, till Sölvesborg. Mörrumspelaren har gjort fina insatser, bland annat blev det ett hattrick i den ena matchen.

Tobias Brahm är sjuk och saknas mot Borås. Det gör även Martin von Schoultz, men av en helt annan anledning: Goisets målvakt har nämligen blivit pappa till en liten flicka i helgen. Mörrum Hockey säger stort grattis till Martin och hans familj!

» Kvällens Goisare är Joakim Hansson som kommer att hälsa välkommen till Jössarinken och dela ut programblad från 15.00.

» Ett förtydligande angående Medlemsbaren/VIPen är att det råder 18-årsgräns och att samtliga gäster måste kunna visa upp medlemskap i Mörrum Hockey.

» Mörrum-Borås sänds via Hockeyettan samt via BLT och Sydöstran.