Eftersnack: Mörrum-Borås 3-6

Mörrum Hockey förlorar hemmamötet med Borås HC med 3-6 (0-2, 2-4, 1-0).

”Jag kommer säkert att upptäcka en del bra saker med den här matchen också när jag ser den på video i efterhand, men just nu kan jag faktiskt inte se så många ljusglimtar”, säger hemmatränaren Richard Melkersson.

Mörrum ligger under med 0-2 efter första perioden, men reducerar snabbt i boxplay i andra perioden och hoppet tänds.

”Det var precis vad vi behövde, men sedan kommer 1-3 och 1-4 och matchen rinner iväg. De gör fyra mål på åtta minuter. Det är där vi förlorar matchen”.

”Inför sista perioden försöker vi snacka ihop oss så gott det går. Vi får in ett mål och har bud på något till. Vi vinner perioden och skottstatistiken, men är aldrig nära att komma ikapp”.

Tobias Brahm var sjuk och saknades. Louis Ingvordsen vaktade målet. Martin von Scholutz var inte med, eftersom han blev pappa till en flicka tidigare i helgen. Mörrum Hockey gratulerar förstås Martin och hans familj till nyförvärvet!

Kvällens Goisare var Joakim Hansson, som delade ut programblad och hälsade välkommen till Jössarinken.

Mörrum-Borås 3-6 (0-2, 2-4, 1-0)
Mörrum: Marcus Ahlzén, Marcus Paulsson, Isak Ask. Borås: Robin Höglund 2, Jakub Kanka 2, Emil Saarinen-Ek, Henrik Eriksson. Publik: 347.