Julhälsning från vår ordförande!

Det är inte många dagar kvar till julafton och den efterlängtade ledigheten som det för med sig. Vi får chansen att ladda om batterierna och samtidigt reflektera lite över året som gått.

Mörrums GoIS IK har haft, och har, ett i det närmaste kliniskt fokus på ekonomin vilket innebär att föreningen drivs i princip helt ideellt. Detta för med sig en ökad belastning på en hel del personer inom vår fina förening men det innebär också att vi utåt sett inte är fullt lika tillgängliga.

Mörrum Hockey har en stor verksamhet där väldigt många jobbar i det tysta på ett ödmjukt och synnerligen uppskattat sätt. Vi är långt ifrån felfria men det jobbas dagligen med förbättringar och nya projekt inom hela föreningen. En stor grej som snart blir officiell är ett nytt projekt som vi driver tillsammans med RF/Sisu och Mörrums Konståkningsklubb.

Mörrums GoIS IK är en klubb med en stolt historia och en fin tradition som vi alla oavsett roll ska föra vidare. Ödmjukhet och klubbkänsla är viktiga parametrar i det arbetet.

Jag vill börja med att tacka alla samarbetspartners för ert stöd. Utan er hade vi haft svårt att få ihop verksamheten. Fortsätter med att tacka vår stora och breda ungdomssektion med tränare, lagledare, materialare och domare i spetsen men ett minst lika stort tack till alla duktiga spelare och deras föräldrar.

Det jobbas på runt vårt A-lag och här tar vi positiva steg sakta men säkert. Grabbarna tränar bra och vill mycket. Våra ledare hittar hela tiden nya vägar och spelet börjar sätta sig bit för bit. Här vill jag passa på och tacka alla er som jobbar runt våra A-lags matcher. Det krävs cirka 50 personer inför varje match och här gör våra funktionärer och föräldrarna i kioskerna ett förträffligt jobb.

Mörrum Hockey har även startat upp träning för flickor och det är vi mycket glada över.

Nu jobbar vi vidare tillsammans, oavsett om vi är supportrar, volontärer, funktionärer, spelare, ledare, vaktmästare, materialare, skribenter, sponsorer, föräldrar, säljare, ekonomer, styrelseledamöter, VIP-personal eller medarbetare på TV-Goiset.

Avslutar detta lite för långa, men mycket välmenta julhälsningsmeddelande, med att rikta ett extra stort tack till personer som jobbat med vårt säkerhetsarbete runt våra matcher.

Önskar alla en fridfull och riktigt God Jul.

Janne Mattsson
Ordförande Mörrums GoIS IK