Fredag 5 januari: Bäddat för fredagsmys i Jössarinken!

Jössarinken har blivit lite mer hemtrevlig de senaste veckorna. Flera åtgärder har genomförts i hallen för att publiken ska trivas bättre. Såväl företag som privatpersoner har bidragit på olika sätt för att göra detta möjligt. Det är med andra ord upplagt för fredagsmys på Jössa i övermorgon när Segeltorps IF kommer på besök för en viktig match i Hockeyettan!

Biljett till Fredagsmyset!

Vad är det då som har hänt i Jössarinken?

» Nya kablar har dragits till samtliga TV-skärmar i taket, som nu åter fungerar som de ska. Här kommer vi bland annat att kunna visa repriser och sända reklam.
» Fyra företag har låtit tillverka nya sittdynor, så nu blir det både varmare och mjukare att sitta.
» Nya rörliga strålkastare (så kallade moving heads) har köpts in och monterats i taket för att höja stämningen i samband med bland annat intro och i periodpauser.
» Klubben har investerat i en ny kamera till TV-Goiset, som kommer att höja kvaliteten i vår produktion, och förhoppningsvis också förbättra upplevelsen för dem som av olika anledningar inte har möjlighet att ta sig till Jössarinken, utan ser våra matcher via stream.
» TV-läktaren har byggts om, så att kameran kommer högre upp och mera mot mitten av hallen.

De företag som hjälpt Mörrum Hockey att genomföra dessa förbättringar, och som vi från föreningens sida vill rikta ett stort och innerligt tack till, är följande:

Kranlyft
Langate
Måleriet
Reklampartner
Karlskrona Bilcenter
Sjöbergs Herrmode
Hagaslätts Elteknik

Flera åtgärder är planerade i Jössarinken, från såväl klubbens sida som från kommunens.