Nedsläpp 19.00 i heta derbyt: Karlskrona HK vs Mörrum Hockey!

Ikväll rivstartar Hockeyettan. För Mörrum Hockey behövs ingen extra tändvätska. På andra sidan mittlinjen står nämligen värsta rivalerna Karlskrona HK. Nedsläpp är 19.00 i NKT Arena.

”Vi åkte på en väckarklocka (mot Halmstad) som rätt hanterad kan vara nyttig. Jag tycker också att killarna tagit förlusten på rätt sätt. De har hungrat efter åtgärder, de vill hitta lösningar. Det är väldigt positivt”, säger Goisets tränare Simon Skoog Peter.

Mörrum kommer till spel med 13 forwards och sju backar. Vilmer Grundström är sjuk. Hugo Blomberg och Edwin Hansson är skadade.

”Det jag vill se ikväll är att vi inte gör oss små, även om många killar är unga och det kommer att vara mycket publik i arenan. Vi ska vara lugna i skallen och hålla oss till det vi bestämt. Vi ska verkligen jaga en bra prestation och ge KHK en match i 60 minuter”.

Goiset kan räkna med ett stort stöd, trots bortaplan. Bilar, minibussar och en så kallad dubbeldäckare kommer att rulla till Karlskrona. Det finns fortfarande några platser kvar i bussen. Kontakta Johan Erdtman, 072-2055894, vid intresse!

» Kan du inte närvara på plats i NKT Arena, så går det att se matchen via Hockeyettan Play.