Viktig satsning: David Nilsson bemannar kansliet!

Mörrum Hockeys kansli är åter bemannat. David Nilsson är anställd och finns på plats minst två dagar i veckan. Satsningen sker i samarbete med hockeygymnasiet, där David är tränare. David är inte enbart kanslist utan också ansvarig för Goisets juniorverksamhet. En roll som han har sedan tidigare.

Frågan om ett öppet och bemannat kansli har varit prioriterad de senaste 18 månaderna. Mathias Lönqvist i sportgruppen är mycket glad över att det nu finns möjligheter att göra en anställning.

”Jag skulle vilja påstå att detta är en historisk satsning som visar hur mycket vi vill med våra juniorer och ungdomar. Jag kan sticka ut hakan och säga att vi har länets bästa ungdomsverksamhet. Kolla bara förra säsongen hur många Mörrumsfostrade spelare (tolv stycken!) som fick chansen i A-laget”, säger ”Lönken”.

Som kanslist ansvarar David Nilsson för bland annat inköp och påfyllnad till kiosken, varuautomaten och Medlemsbaren. Han sköter även de viktigaste administrativa sysslorna och kommer att arbeta med en del marknadsuppdrag.

Vill du komma i kontakt med David, så går det bra att besöka honom på kansliet, säkrast tisdagar och torsdagar 10-15, eller mejla på [email protected]