Eftersnack: Mörrum-Tyringe 3-1

Didrik Jansson och Adam Invgarsson spelar avgörande roller när Mörrum Hockey 3-1-besegrar deras gamla lag Tyringe. ”Didde” håller nollan i 59 minuter och 59,9 sekunder. Adam punkterar matchen genom att pricka in 3-0 i slutet av matchen.

Hemmalaget gör en stabil insats och bjuder nästan inte på någonting i defensiven – trots att lagkapten Isak Renemark tvingas utgå tidigt efter ett slagsmål där han står upp för Mathias Kemppi, som får en tackling i ryggen.

”Jag vill verkligen berömma killarna. Vi ”facear” våra problem och går ihop som ett lag. Vi spelar med ett jättebra tålamod idag. Det är gött att se hur alla krigar. Det är precis detta vi måste göra för att kunna vinna matcher i den här serien”, säger hemmatränaren Simon Skoog Peter.

Vilmer Stahmann snor pucken i Tyringes zon i slutet av andra perioden och gör sitt första mål den här säsongen när han sätter viktiga 1-0. Adam Ingvarsson får en assist när Khalid Ibrahim styr in August Renemarks skott till 2-0. Adam har nu gjort poäng i tre raka matcher.

Mörrums powerplay fortsätter att imponera, men även boxplay är stabilt mot Tyringe.

Goisets nästa match spelas redan på fredag. Då väntar Halmstad Hammers på bortaplan.

» Säsongens första vinnare i Medlemslotteriet presenterades i samband med matchen mot Tyringe. Det blev Samuel Stenfelt som tog hem priset: en gratis hyrbil en hel helg från Ahlberg Bil. Vill du också bli medlem, och ta del av en rad förmåner? Klicka HÄR.

Highlights: Mörrum – Tyringe (hockeyettan.se)

Mörrum Hockey-Tyringe Hockey 3-1 (0-0, 2-0, 1-1)
Mörrum: Vilmer Stahmann, Khalid Ibrahim, Adam Ingvarsson. Tyringe: Erik Burwall. Skotten: 20-22. Publik: 324.

Foto: Martin Eriksson/Brahe Media