Eftersnack: Halmstad-Mörrum 7-1

Mörrum Hockey är utan chans i Halmstad, när Hammers vinner med hela 7-1, samma resultat som när lagen möttes i genrepet inför seriestarten.

Bortalaget får en olycklig start när Albin Blomberg gör 1-0 redan efter en dryg minut. Mörrum har några kvitteringschanser, men istället drygar Hammers ut till 2-0 efter 10.35. När sedan Goiset drar på sig två utvisningar inom loppet av 31 sekunder dröjer det inte länge innan även 3-0 sitter bakom Didrik Jansson.

Vilmer Grundström gör Goisets mål, när han reducerar till 4-1 i andra perioden. ”Didde” storspelar i Mörrumskassen, och gör flera fenomenala räddningar, men har matchats hårt i säsongsupptakten och blir utbytt efter två perioder.

Nästa hemmamatch spelas mot IK Pantern på onsdag. Biljett köper du HÄR.

Halmstad Hammers-Mörrum Hockey 7-1 (3-0, 2-1, 2-0)
Halmstad: Robin Dahse 2, Albin Blomberg, Carl Westberg, Alexander Artursson, William Berg, Alexander Klarin. Mörrum: Vilmer Grundström. Skotten: 41-18. Publik: 704.