Åttonde raka för J20 * U16 krossar Troja – på väg mot topp 5-serien * Tjejerna vinner historisk match

J20 vinner – för åttonde gången i rad! Trots att bara fem backar finns tillgängliga för spel besegras Krif hemma i Jössarinken med 5-3. Laget har inte förlorat sedan i seriepremiären mot Nybro.

”Försvarsspelet fungerar galant idag igen. Killarna är trygga och spelar med stort självförtroende”, säger tränaren Marcus Paulsson.

Laget, som faktiskt består av mestadels J18-spelare, har presterat mycket över förväntan sedan ”Pålle” tog över huvudansvaret. När drygt halva serien är spelad har Goiset häng på andraplatsen, som leder till vidare spel mot bättre lag efter jul.

Mörrum Hockey-Krif Hockey 5-3 (2-0, 1-0, 2-3)
Mörrum: Elliot Stahmann 3, Arvid Boklund, Jonathan Thörn. Krif: Anton Svensson 2, Olle Svensson.

» U16 krossar Troja/Ljungby på bortaplan och vinner med 11-1! När halva serien nu är spelad är Goiset uppe på femte plats i landets högsta serie, före lag som bland annat Rögle BK och Linköping HC. Det kan bli slutspel för lilla Mörrum om laget fortsätter som de börjat!

”Inför matchen pratade vi mycket om att verkligen tävla i varje situation, och det gör spelarna verkligen idag, från början till slut. Vi gör en hel del saker riktigt bra, som vi tar med oss, och bygger vidare på framåt mot kommande matcher”, säger tränaren Tim Pettersson.

IF Troja/Ljungby-Mörrum Hockey 1-11 (0-2, 0-4, 1-5)
Mörrum: Alvin Palmqvist 3, Victor Leinvall 2, Levis Wahllöf 2, Elis Backendal, Charlie Holmkvist-Karlsson, Axel Mauldin, Noah Nilsson. Troja: Ludwig Persson.

» IK Oskarshamn tvingades tyvärr lämna återbud med kort varsel till den efterlängtade hemmapremiären för Goisets tjejlag. Istället spelades en träningsmatch mot Nybro i B-hallen idag. Det var första gången någonsin ett flicklag spelade en riktig match på Jössa. Goiset vann med hela 12-0!

Mörrum Hockey-Nybro Vikings 12-0 (4-0, 4-0, 4-0)
Mörrum: Tova Eriksson 5, Isa Svensson 2, Felicia Ruben 2, Tilde Ardevall 2, Vera Holgersson.