Söndag 24 november: Jössarinken tackar Pålle – entré endast 16 kronor!

Ingen spelare har nått så stora framgångar i sin karriär och få spelare har betytt så mycket för Mörrum Hockey som Marcus Paulsson. 

Söndagen 24 november, mot Alvesta SK, kommer ”Pålle” att tackas av i Jössarinken – men Goiset behöver din hjälp att göra detta till en oförglömlig dag för #16!

Kom till matchen – som en hyllning är nedsläpp flyttat till 16.16 och entrépriset endast 16 kronor!

Här köper du 16-kronorsbiljett till Pållematchen!

Förutom den ändrade tiden för nedsläpp och biljettpris, så planerar vår förening för ytterligare festliga aktiviteter med 16-tema, som vi ber att få återkomma till.

”Pålle” spelade sin sista match för Goiset (mot just Alvesta) den 25 februari i år. Några veckor senare hade #16 fattat det definitiva beslutet att lägga skridskorna på hyllan. Då var dock säsongen över och möjligheten för avtackning likaså.

Men nu – naturligtvis i omgång 16 – får vi en ny chans, och den tänker vi inte missa. Så ta med grannen, ring en vän, bjud in en släkting – nu fyller vi Jössa för ”Pålles” skull!

Förutom en lång och framgångsrik karriär, med SM-guld och landslagsspel, finns det mycket annat som Mörrum Hockey har att tacka ”Pålle” för. Hade vår klubb ens existerat idag om det inte vore för hans beslut att spela gratis när den ekonomiska krisen var som värst?

Den 24 november är det dags för oss på Jössa att visa vår uppskattning!