40 år av stöd: Moveus sätter färg på Jössarinken inför hemmapremiären!

Kvällens hemmapremiär mot Alvesta kommer att spelas i en delvis uppfräschad Jössarink. ”Hemmastå” är nymålad och medialäktaren, som innehåller resultatservice, TV-plattform samt ljudbås, har helt byggts om.

Ett av företagen som gjort uppfräschningen möjlig är Moveus Färghall i Mörrum. Företaget är en av Goisets trognaste sponsorer, och har stöttat klubben i över 40 år, ända sedan Moveus 1983 slog upp portarna för första gången, då som radio- och TV-butik på Stationsvägen.

”Jag är ingen stor hockeynörd, men jag tycker det är viktigt med ett bra hockeylag i Mörrum. Det måste finnas ett A-lag för att ungdomarna ska bli intresserade av att börja spela hockey. Killarna och tjejerna måste ha förebilder att se upp till. Sedan är det ungdomarnas föräldrar som kommer hit och handlar färg av mig”, säger Moveus ägare Marco Gustavsson och skrattar.

Moveus har sponsrat Mörrum Hockey både med pengar och materiel genom åren. Marco har även bidragit på andra sätt. I sin roll som politiker inom Centerpartiet var han en drivande kraft bakom nya Jössarinken.

”Jag brukar försöka se någon match per säsong, men det är svårt att få tiden att räcka till”, säger Marco, som bland mycket annat är engagerad även i Folkets Hus och hembygdsföreningen i Mörrum.

Mörrum Hockey vill rikta ett stort tack till Moveus Färghall, men även till Derome i Ronneby samt Hagaslätts Elteknik, som tillsammans med ideella krafter i föreningen gjort uppfräschningen i Jössarinken möjlig!

» Biljetter till kvällens hemmapremiär mot Alvesta köper du via den här länken.

» Säsongskort – klicka HÄR.

» Besök gärna vår Medlemsbar/VIP. Observera dock att för tillträde krävs medlemskap, vilket tecknas HÄR.