Nedsläpp 19.00: Mörrum-Alvesta

Det är ett revanschsuget Mörrum Hockey som ikväll åker ut i Jössarinken för hemmapremiär i Hockeyettan. För motståndet svarar förra säsongens överraskningslag Alvesta SK.

”Vi är inte ett dugg nedslagna efter förlusten i Karlskrona. Vi har analyserat vår insats och det är absolut ingen match som ska sluta 0-6, snarare 1-2 eller 1-3. Killarna var påkopplade och redo att köra. Det ska vi ta med oss till ikväll. Däremot måste vi bli lite mer desperata i avsluten och gå mer rakt på motståndarnas mål”, säger Mörrums tränare Simon Skoog Peter.

David Otter är sjuk. Edwin Hansson och Hugo Blomberg är fortsatt på skadelistan. Vilmer Grundström är åter frisk och tillbaka i laget.

Övrig information inför matchen:

» Före nedsläpp kommer en tyst minut att hållas för Goisets kanske störste supporter genom tiderna, Ragnar Johnsson (bilden nedan), som gick bort under sommaren.

» Jens U Nilsson sjunger nationalsången.

» Vinnaren i Goisets ”21-lotteri” (Foppas signerade Goisartröja) kommer att presenteras.

» Pizzeria La Strada i Karlshamn sponsrar med pris till hemmalagets förste målskytt.

» Medlemsbaren/VIPen är öppen som vanligt, men observera att du behöver teckna ett medlemskap för att ha tillträde. Mörrum Hockey får inte sälja medlemskap på Jössa i samband med match. Vill du bli medlem – klicka HÄR.

» Säsongskort kan köpas via den här länken.

» Lösbiljetter köps HÄR.