För Huddinge Hockey

Hjälp oss Trygga Talang och Kompis fabriken!

Target Aid länk Huddinge Hockey 🙏🏻

För att kunna upprätthålla och utveckla vår verksamhet, som sträcker sig från hockeyskola till elitförberedande satsningar, är det avgörande att vi håller nere avgifter och omkostnader. Samtidigt måste vi säkerställa den höga kvalitet som våra medlemmar och spelare förväntar sig.

Enligt Svenska Ishockeyförbundets regler måste vi uppfylla elitlicensens krav på eget kapital i förhållande till vår omsättning: 8 % för detta år och 10 % för nästa år. Dessa regler är avgörande för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet på högsta möjliga nivå.

För att möta dessa krav och kunna fortsätta driva vår NIU-verksamhet (Nationell Idrottsutbildning) med ett representationslag i minst Hockeyettan, behöver vi samla in och spara ihop ett eget kapital på cirka 500 000 kr. Detta kapital kommer att placeras på ett fondkonto för att säkerställa en trygg och långsiktig förvaltning.

Denna insamling är en nödvändig åtgärd för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet enligt den motion som röstades igenom på förra årets årsmöte. Utan dessa medel riskerar vi att inte kunna upprätthålla den kvalitet och bredd som krävs för att både våra unga talanger och elitspelare ska kunna utvecklas på bästa sätt.

Vi hoppas att alla kommuninvånare, Hockeyfantaster, medlemmar, supportrar och partners ser vikten av detta och hjälper oss att nå vårt mål. Varje bidrag, stort som smått, är avgörande för vår framtid och vår förmåga att fortsätta erbjuda en förstklassig ishockeyutbildning, verksamhet och inte minst en trygg plats för våra barn och ungdomar att stärka sin hälsa, bygga gemenskap och tillsammans utvecklas, fostras samt förberedas till den bästa idrottaren, kompisen, framtida medarbetaren och medmänniskan vi vet vi kan bli genom världens mest fantastiska Lagsport ISHOCKEY!

Tack för ert stöd och engagemang! Tillsammans kan vi säkerställa en stark och hållbar framtid för vår klubb, barn och ungdomar! ⭐