Nya ungdomströjor! Stort Tack till våra partners!

Som några av er säkert lagt märke till har alla våra ungdomslag fått nya matchtröjor! Detta har möjliggjorts genom en stor insats av våra partners och privatpersoner. Utan Er hade detta inte varit möjligt!

”Styrelsen är glad och stolt över att några av våra samarbetspartners möjliggör att ungdomslagen denna säsong får bära vårt fina, nya klubbmärke på sina matchställ. Det har varit ett mål för styrelsen att byta ut ungdomslagens matchställ som en symbol för att visa på att ungdomsverksamheten är viktig och att ungdomarna är föreningens framtid”

-Malin Ohlsson, Ordförande Mariestad BoIS Hockey

Det har bedrivits ett hårt arbete under våren och sommaren för att komma i mål med finansieringen av nya matchställ för hela vår ungdomssektion och det arbetet har visat sig bära frukt när vi nu kan meddela att vi äntligen har matchställ att vara stolta över!

” Det känns givetvis bra att kunna köpa in tröjor till hela ungdomssektionen med hjälp av några av våra fantastiska partners som ställt upp på ett beundransvärt sätt! Tillsammans visar vi att allt är möjligt, stort tack!”

-Tobias Sandberg, Vice Klubbchef Mariestad BoIS Hockey

Vi vill också rikta ett extra stort tack till våra dräktpartners som syns på alla tröjor:

Ica Oxen Mariestad

Lövgrens Bygg

Källströms Elektriska

Hasslerör Plåtslageri

ASB VA-Automation

Daloc

Werner Bygg

LF Skaraborg

Västgöta Frakt

Anderssons Trafikskola

Intersport Mariestad

Vi vill även tacka alla er som köpt ungdomspuckar i Mariehus Arena och bidragit till inköpet av nya tröjor!

Vi vill gärna kunna göra fler saker för våra ungdomar, så köp din ungdomspuck och få en puck uppsatt i hallen. Du hittar till Ungdomspucken här: Ungdomspuck i Mariehus Arena