Information inför FBK-HV71

INFORMATION INFÖR FBK-HV71

På torsdag den 29/8 är det dags för försäsongsmatch mellan Färjestads BK och HV71 i Mariehus Arena. Notera att matchstart är 18.00!

Till den matchen är det viktig information du som besökare behöver ta del av.

VISITERING AV SAMTLIGA BESÖKARE SAMT VÄSKFÖRBUD

Under säsongen 24/25 kommer kraven på visitation finnas kvar för samtliga besökare. Detta gäller såväl denna match som samtliga herrmatcher under säsongen. Kraven infördes under förra säsongen och ligger tillsvidare kvar. Detta innebär att du som besökare får vara beredd på att det tar längre tid att bli insläppt på arenan. Kom därför i god tid och följ visitationspersonalens anvisningar.

Väskförbudet som även det infördes under förra säsongen gäller fortfarande. Det medför att du som besökare inte får ta med dig väskor in i Mariehus Arena. Undantaget är skötväska eller väska av medicinska skäl, då krävs tillstånd för detta. Sker det någon ändring i kraven kommer det meddelas.

BILJETTER

I skrivande stund finns cirka 100 sittplatsbiljetter kvar till matchen. Har du inte köpt biljett än rekommenderar vi dig att göra det via följande länk: Biljetter Färjestads BK-HV71. 

Tar sittplatsbiljetterna slut innan torsdagens match kommer endast ståplatsbiljetter finnas tillgängliga i entrén att köpa. Vi rekommenderar dig dock att köpa din biljett innan matchen för att vara garanterad en plats. Klarar du inte av att köpa biljett via länken? Kontakta kansliet på 0501-122 33 för hjälp med ditt biljettköp.

ENTRÉ OCH ÖPPETTIDER

Entrén öppnar 16.30 för samtliga besökare. Du som köpt VIP-paket med mat och dryck är välkommen upp i BoIS-puben, var beredd på att visa din biljett vid trappan. Maten serveras från 16.45 där du har en anvisad bordsplats.

BoIS-puben kommer vara abonnerad innan matchstart pga. VIP-paketen. Vi hänvisar övriga till öltältet som ligger under BoIS-puben (vid C-läktaren). Öltältet öppnar 16.30 och bjuder upp till härlig stämning. Öltältet kommer vara öppet hela matchen. Under matchen är även BoIS-puben tillgänglig även för dig som inte bokat VIP-paketet.

Kiosker tillsammans med supportershopen öppnar även dessa 16.30 och samtliga kiosker är öppna under matchen.

50/50 lotter kommer säljas under matchen, se till att köp dina lotter för chans att vinna!

EFTER MATCHSLUT

Efter matchslut kommer utvalda spelare från båda lagen ut för autografskrivning. Detta kommer ske utanför Supportershopen. Det kommer finnas visst utbud av pennor och block, men se till att ta med en extra penna för att kunna få autograf av spelarna.

Vi vill hälsa alla välkomna till Mariehus Arena på torsdag 29/8, notera igen att matchstart är 18.00!