Andersson klar för ÖHF

Förra säsongen blev det 26 matcher i HockeyAllsvenskan med Östersunds IK, men också nio matcher i Hockeyettan med Örnsköldsvik Hockey Förening.
Säsongen 2024/2025 är forwarden Casper Andersson ÖHF-spelare fullt ut.
– Det känns jättebra att få in Casper i vår trupp på heltid. Det ska bli spännande att följa hans utveckling i ÖHF och helt klart finns det potential i Casper, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Casper Andersson, född 2003, har Östersunds IK som sin moderklubb. Casper mäter 190 cm och väger 87 kg och säger så här om det som nu väntar:
– Det här känns väldigt roligt. Jag är redan bekant med föreningen och vet att jag trivs jättebra. Det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma, vi har en ung och hungrig trupp, och jag tror vi kommer att kunna göra riktigt bra saker i vinter.

Casper Andersson kommer att spela i tröjnummer 22.

Kontraktsläget i ÖHF:
Målvakter: Tamas Antek, Leo Granholm.
Backar: Hannes Alander, Arvid Carlsson, Vilgot Eriksson, Lukas Flygt, Elias Hörnquist, Emil Jonsson, Lucas Lidström, Andreas Rådberg.
Forwards: Casper Andersson, Anton Boström, Elias Boström, Lukas Carlsson, Axel Ekstrand, Elias Hallin, Julius Hoglert, Oscar Ingesson, Joel Kinnander, Anton Näsström, Tobias Oskarsson, Sander Skröder, Alex Mani Sveinsson, Olle Söderlund, Filip Wiberg.
Huvudtränare: Tobias Jansson.
Ass tränare: William Cederstam.
Målvaktstränare: Oliver Dackell.
Materialare: Andreas Sundberg, Tobias Eklund.
Sportchef: Patrick Edlund.

#ÖHF #hockeyettan