Information för dig som besökare!

Viktig och matnyttig information inför säsongen 24/25

Nu på lördag är det seriepremiär när BoIS tar emot Borås HC i en match som väntas bli tight, tuff och spännande. Det är förutom seriepremiär också starten på en lång säsong för Mariestad BoIS Hockey, en säsong som förhoppningsvis inte tar slut förrän sent i vår.

Med en ny säsong tillkommer också information för dig som besökare som förhoppningsvis ska göra det enklare och roligare att besöka oss. Det medför även vissa förpliktelser som vi fått lära oss att leva med senaste säsongen. Information följer nedan om vad som är viktigt för dig som besökare.

Biljetter och entré

Vi rekommenderar dig som besökare att köpa din biljett via vår biljettleverantör Tickster. Dels för att det blir billigare för dig som besökare och att det snabbar på flödet in i Mariehus Arena.

Biljetter hittar du på följande länk: Matchbiljetter Mariestad BoIS Hockey

Har du förköpt din biljett håller du till vänster i entrén och går direkt till scanningspersonalen.

Vill du köpa din biljett på plats håller du till höger och går fram till vår biljettpersonal.

Kiosker och hamburgeri

Till den här säsongen har det skett ett antal förändringar i våra kiosker. Förändringarna görs för att dels minska på köerna men även göra det tydligt för dig som besökare så att du alltid vet var du kan gå.

– Alla kiosker kommer alltid vara öppna, oavsett match. Det vill säga att kiosken vid bortastå kommer vara öppen varje match, liksom luckorna under matchklocka och sittplatsläktaren.

– Det kommer säljas samma utbud i båda kioskerna under matchklockan. Det innebär att du kan bland annat köpa din korv och popcorn oavsett lucka.

-Vi rekommenderar swish-betalning.

-Hamburgeriet kommer vara öppet varje match och även här rekommenderas swish-betalning.

Pub och öltält

Under höstserien kommer vi spela många matcher i Mariehus Arena på fredagar och lördagar. Det innebär att puben och öltältet kommer vara öppet från att entrén öppnar till matchens slut. Räkna med att så är fallet om inte annat anges i matchannonseringen.

-Öltältet är beläget vid C-läktaren under den ordinarie Puben.

-18-års gräns för besök i vår Pub och Öltält.

-Tänk på att ingen alkoholhaltig dryck får föras med ut från Puben och Öltältet.

BoIS-shopen

BoIS-shopen kommer vara öppen på varje hemmamatch om inte annat anges i matchannonseringen.

-Öppnar samtidigt som entrén.

-Håller öppet i varje periodpaus

-Förutom supporterprodukter kommer även lotter som bland annat Bingolotto och Billotter säljas.

Säkerhet och visitering

Likt föregående säsong infördes ett antal regler för att förbättra säkerheten för dig som besökare.

-Visitation sker av SAMTLIGA besökare.

-Väskförbud. Tänk på att inte ha med väskor till evenemanget, undantag för skötväska eller väska av medicinska skäl. Läkarintyg krävs.

-Utgång=Hemgång. Det vill säga att lämnar du Mariehus Arena har du inte möjlighet att komma tillbaka under samma evenemang.

-INGEN har tillträde till Mariehus Arena innan entréerna öppnar. Detta gäller alla som inte har ett uppdrag under matchen.

-Entrén låses i första periodpaus. Efter det finns det ytterst begränsad möjlighet att komma in till Mariehus Arena.

-Totalt rökningsförbud i Mariehus Arena

-Ingen passering får ske mellan A-hall och B-hall under A-lagsmatch. Detta gäller oavsett om du ska se match eller hämta/lämna på träning. Då sker passage via ingången direkt till B-hallen. Följs inte dessa regler kommer vi behöva stänga B-hallen under A-lagsmatcher och träningstider kommer därmed utebli.

– Vi påminner även om föräldraansvaret under A-lagsmatcher där du som förälder är ansvarig för dina barn. Då det är mycket spring bland barn är det lätt att en olycka kan ske. Vi vill därför påminna dig om att prata med ditt barn.

Tillsist vill vi bara hälsa alla välkomna till Mariehus Arena och årets säsong! Vi är i stort behov av ert stöd den här säsongen, tillsammans skapar vi nya minnen att ta med oss!

Låt detta bli en säsong att minnas, NU KÖR VI!!!!