Rasmus Olofsson förstärker Vallentuna Hockey

Vallentuna Hockey har letat efter en center för att komplettera centersidan innan träningsmatcherna börjar. Idag har vi glädjen att presentera Rasmus Olofsson som förstärker Vallentuna Hockey inför nästa säsong.

 

24-åriga Rasmus Olofsson kommer ursprungligen från Göteborg och Frölundas organisation. Efter ungdomshockeytiden flyttade han till Borås för Hockeygymnasium. Sista junioråret representerade Rasmus Karlskrona HK i J20-Superelit innan han återvände till Borås och började sin seniorkarriär  i HockeyEttan. Innan flytten till Vallentuna har Rasmus hunnit med att spela tre säsonger i KRIF och har totalt 146 matchers erfarenhet från Hockeyettan.

”Rasmus är en stabil tvåvägscenter. Han är rightare vilket är bra speciellt med tekningar. Han är en bra tekare och han jobbar hårt över hela banan. Han har bra rutin från Hockeyettan och han passar väldigt bra i vårat lagbygge”, berättar Jussi Salo.

”Efter att man sattes i en konstig situation för några veckor sen så ska det bli riktigt spännande att få lira i Vallentuna. Även om allt har gått snabbt till så har jag hört bra saker om Vallentuna och det stärktes när jag och Jussi pratades vid. Jag har fått en känsla av att Vallentuna är en seriös klubb där man kan ta nya kliv i sin utveckling. Ser fram emot att sätta igång säsongen och att få spela för Vallentuna”, skriver Rasmus Olofsson.

Foto: Jack Strandberg