Vallentuna Hockey förstärker materialaresidan med Pasi Fernqvist

Vallentuna Hockey fortsätter utveckla A-lagets dagliga verksamhet. I dag har vi glädjen att presentera förstärkning till ”materialare-teamet”. Pasi Fernqvist blir den tredje länken i det viktiga teamet med Yngvar Söderström och Martin Johansson.

 

Pasi Fernqvist har några års erfarenhet av materialareyrket. Han har jobbat som materialare på heltid i AIK och i Malmö Redhawks. 57-åring Pasi ansluter till laget redan imorgon.

”När möjligheten att få Pasi med i laget som materialare kom upp efter hans flytt hem från Malmö var det inget att tveka på.  Yngvar och Martin gör ett bra jobb men vi vill fortsätt att utveckla alla delar i verksamheten, så det är bra att få lite förstärkning på materialare-sidan.  I Pasi får vi in en väldigt duktig materialare och en glädjespridare”, berättar Jussi Salo.

”Kommer och bli en rolig säsong i Vallentuna då jag redan känner många i ledarestaben samt en del spelare sedan tidigare, samt hoppas kunna bidra en del från mina tidigare erfarenheter”, meddelar Pasi Fernqvist