Information från KRIF Hockey

Till alla KRIF:are,

 

När krutröken nu så smått börjar skingra sig så uppenbarar sig en försiktigt positiv bild för oss.

Vi har sedan beskedet kom från överklagandenämnden för drygt en vecka sedan jobbat oavbrutet för att ställa om till en Hockeytvåan-klubb.

– Vilket lag skulle vi ha? Får vi behålla stommen?

– Vilka lag ska vi möta? När kommer vi får spelschemat?

– Hur kommer intäktssidan se ut? Vilka är med?

– Hur kommer kostnadssidan se ut? Kan vi göra mer?

 

Sedan april har vi arbetat stenhårt med att se över alla kostnader samtidigt som vi jobbat med intäktssidan. Vi landade i att vi kunde ha en ekonomi i balans och kliva in rakryggade i Hockeyettan med en återigen sänkt spelarbudget och övriga sänkta kostnader. Men allt detta ställdes på ända för 1 1/2 vecka sedan.

Sportchef, Uffe Pettersson, fick ställa om totalt och låta alla spelare som ville lämna för Hockeyettan och däröver göra det. Vi har också av ekonomiska skäl nått en uppgörelse med Mikael Tisell som

lämnar klubben med omedelbar verkan. Vi tackar Tisse för dessa 1 1/2 åren i KRIF Hockey där han bla under förra säsongen ledde oss till Allettan för första gången på flera år. Marcus Jörgensen tar i år över huvudansvaret för A-laget.

Spelartruppen ser i dagsläget ut enligt följande.

 

Målvakt

Oscar Lindström

 

Backar

Martin Ekström

Leevi Sorvali

Herman Håkansson

 

Forwards

Theo Lewén

Casper Åkesson

Jacob Olsson

Leo Böris

 

Vi väntar besked från ytterligare en målvakt, en back och en forward som hade skrivit på för oss i Hockeyettan.

 

Ikonen Sebastian ”Basse” Magnusson har sagt ja till att inställa sig på träningen på måndag och kommer att ge det en rejäl chans och känna efter hur foten och övriga kroppen känns. Vidare har en kontakt med ytterligare en ikon tagits nämligen #78 Andreas ”Notan” Nordfeldt och där väntas ett besked under helgen.

 

Vi kommer också att flytta upp ett antal egna juniorer för att vara med och slåss om speltid med A-laget.

 

Ett första medlemsbrev kommer skickas ut under helgen med vår vision för föreningen framöver och vart vi befinner oss idag. Nu behöver vi all stöttning och hjälp vi kan få från gamla och nya supporters samt företagspartners.

 

ALLTID OAVSETT