Inför Brödernas/Väsby vs Hudiksvalls HC

Det är nu mindre än två veckor kvar till seriepremiären och Brödernas/Väsby har tre träningsmatcher kvar att spela till dess. Först ut av dessa tre blir tungviktsmötet hemma mot Hudiksvalls HC under måndagskvällen.

Brödernas/Väsby är ute efter revansch efter att laget för någon vecka sedan tappade en 2-0 ledning till förlust med 5-2. Det efter att Hudiksvall hade något bättre utdelning på sina chanser. Måndagens gäster har inte spelat någon match sedan detta möte medan Brödernas/Väsby ju vann hemma mot Sollentuna i onsdags.

Matchen har ju egentligen ingen betydelse som sådan, eftersom det bara handlar om en träningsmatch. Men nog handlar nog mötet ändå lite om att sätta sig i respekt inför säsongen eftersom det säkerligen inte är sista gången dessa två lag möter varandra.

Hemmalaget har fått lite välbehövlig vila efter ett hårt matchande de senaste två veckorna så det bör vara ett utvilat lag som förhoppningsvis kan hitta tillbaka till farten i sitt spel vilket ska vara lagets adelsmärke denna säsong.

Laget kan även ställa upp med näst intill fulltaligt lag där det endast är duon Arvid Henriksson samt Jacob Samuelsson som missar matchen på grund av skador. Laguppställningen för hemmalaget ser ut enligt följande:

Isak Johansson (Victor Olsson)

 

Rasmus Sörgardt – Nils Sarén-Strandberg

Carl Wassenius – Viktor Hertzberg – Henrik Rommel

 

Elias Ewertzh – Gustav Berglund

Lucas Feuk – Marcus Kivelä Carlzon – Calle Åsell

 

Oscar Lundin – Daniel Carlqvist

Filip Barklund – Nik Allain – Erik Aterius

 

Jeremias Lindewall – Nicklas Nousiainen – Tim Friberg

 

Varmt välkomna!

Vid pennan

Krister Holmgren