Vinst mot Segeltorp!

Högt tempo från början. 2 bra chanser för Wings men inget mål. 2.51 drabbas Segeltorp av en utvisning. 1.06 senare prickskjuter Emil Gabrielson krysset, 1-0. Dryga 10 minuter in i perioden får Segeltorp en jättechans men Anthony gör en jättefin räddning. 10.58 drabbas Segeltorp återigen av en utvisning. Några bra chanser men inga mål. 15.55 står vi och tittar på när Segeltorp enkelt får transportera pucken och kvittera till 1-1. 17.40 drabbas Marcus Karlsson av 2 minuter. Vi gör er bra boxplay. Skotten 13-9.

2 minuter in i andra får vi en jättechans där pucken dansar på mållinjen. 4.16 är Oscar Sarhus millimeter från att göra mål. Efter ca 7 minuter tar vi över spelet mer och mer och skapar några långa anfall med bra målchanser. I matchminut 14 radar vi upp flertal målchanser och fortsätter trycka ned Segeltorp. 14.35 får Didrik Lif äntligen in pucken. 2-1 . 1.41 kvar av perioden drabbas Oliver Pentler av 2 minuter. Bra boxplay igen gör att siffrorna står sig perioden ut. Skotten: 20-9

På tok för mycket böljande spel till tränarnas stora förtret fram till powerbreak. Efter 13 minuter tar Emil Hedström upp pucken och skjuter, på returen gör Oliver Pentler 3-1. Tid 13.28. 16.49 tar Segeltorp timeout och tar ut målvakten. Vi lägger väl ett tiotal puckar till icing. Vi stänger matchen och vinner med 3-1. Fantastisk kul att vår ”målvaktstränarorakel ” Fredrik Lassi lyckas ta fram ytterligare en egen produkt i mål. Lugn och fin a-lagsdebut av Anthony Nyberg. Skotten 9-8 Totalt: 42-26