Proppen ur mot Huddinge!

💙💛💙💛 Proppen ur mot Huddinge💙💛💙💛💙

Matchen börjar i näst intill ursinnigt tempo. Redan efter 56 sekunder får Huddinge en utvisning. Vi lyckas dessvärre inte alls med detta powerplay. Efter 7 minuter bryter Oscar Pentler ett uppspel av Huddinge och i spelvändningen gör Dennis Von Walden 0-1 på pass av Emil Gabrielson och Emil Hedström. 8.19 slarvar vi rejält och åker på en tvåa för en man mer på isen. Vi gör ett bra boxplay och klarar av utvisningen. 10.30 drabbas Huddinge av en ny utvisning. 11.15 petar Oliver Pentler in 0-2 på pass av Dennis Von Walden och Marcus Karlsson. Tyvärr mycket utvisningar i första och efter 11.48 åker Gustav Kapborg ut. I en kontring under utvisningen är Oscar Sarhus ytterst nära att få in pucken. Vi klarar av utvisningen och precis när vi är fulltaliga är det Huddinges tur igen att få 2 minuter efter 13.51. Tyvärr ett powerplay som inte all fungerade för oss. Med 6 sekunder kvar av perioden åker Tim Dackell ut 2 minuter för holding. En bra första period får oss. Skotten: 6-6

Vi inleder andra med att klara av utvisningen. Svettigt då Damian blev av med sin klubba. Efter ca 5 minuter spelade är Huddinge riktigt nära att reducera men vi reder ut det och får till anfall och efter 6.04 gör Joel Linander 0-3 assisterad av Gustav Kapborg och Gustav Eurenius. Efter 10.18 drabbas vi av utvisning på Damian Szurowski när vi slarvar något när vi ska ta ut pucken. Joel Linander är mycket nära att göra 0-4 under en kontring. Med 15 sekunder kvar av utvisningen får Olle Dahlman ett friläge men målvakten räddar. Vi klarar av utvisningen med ett mycket bra och aggressivt boxplay. 13.48 gör Oscar Sarhus 0-4 på ass av Gustav Kapborg och Gustav Eurenius efter att vi tryckt ned Huddinge i ett anfall. I anfallet efter är Kevin Nilsson-Ström ytterst nära att göra mål efter en fin pass av Olle Dahlman. 13.59 gör Didrik Lif 0-5 assisterad av Oliver Pentler och Tim Dackell. Ytterligare en mycket bra genomförd period av oss. Skotten: 15-17

Huddinge kommer ut som ett nytt lag i tredje och trycker ned oss ordentligt första 3. 3.30 får Emil Gabrielson ett friläge men skjuter över. 13.18 får Joel Linander nästan in pucken när han slitit hårt och fått med sig pucken. 10.07 drabbas lagen av en dubbelutvisning. 11.15 åker Damian Szurowski ut 2 minuter. Ytterligare ett mycket bra boxplay från oss. 1.40 kvar får Tim Dackell ett friläge men lyckas inte få in den. 1.22 kvar får samme Tim 2 minuter för Holding. Inte lika bra tredje period men på det stora hela en mycket bra match. Stort målvaktsspel av Marcus Johansson i mål.

Skotten 9-7, Totalt: 30-30