Förlust mot Enköping efter plattmatch av oss!

Förlust mot Enköping!

Böljande spel första 7 minuterna där båda lagen var duktiga på att hålla motståndaren på utsidan. Efter 7.27 drabbas Wings av 2 minuter på Tim Dackell. Med några fina räddningar av Mackan samt bra boxplay reder vi ut den utvisningen. 11.40 in i perioden har Tim Dackell ett skott i virket. I samma situation och Tim Friberg ut 2 minuter för Enköping. Vi lyckas inte bättre i vårt powerplay och i stället får Tim friläge när han kommer ut från utvisningsbåset. 16.56 drabbas Enköping av ytterligare en utvisning. Inget mål på denna utvisning heller.
Skotten 7-8

Efter 2.44 in i andra tappar vi en gubbe i försvarszon och Enköping är inte sena att göra 0-1. Efter 13.10 åker Edvin Stegfeldt ut 2 minuter. Dryga minuten senare ökar Enköping till 0-2. 14.25 drabbas Enköping av en utvisning. 15.22 gör Adrian Zetterberg en snygg soloprestation och gör 1-2. 18.59 åker samme Adrian ut 2 minuter efter att Enköping tryckt ned oss i ett långt anfall. Med 16 sekunder kvar av perioden gör Tim Friberg 1-3.
Skotten 11-12

Redan efter 1.50 av tredje gör Enköping 1-4. I anfallet efter reducerar Wings när Marcus Karlsson lägger pucken på mål från blå linjen efter 2.12. 7.10 gör Enköping 2-5 efter ordentligt slarv från oss. I en spelvändning drar Enköping på sig en utvisning efter 10.16. 11.55 gör Adrian Zetterberg sitt andra och Wings tredje mål för kvällen efter ett fint powerplay. Med 1.34 kvar gör Enköping 6-3 i tom kasse efter att vi tagit ut Marcus och spelar 6 mot 5. 24 sekunder kvar gör Mateusz Szurowski 4-6 och i nedsläppet efter gör Tim Friberg 4-7 med 10 sekunder kvar.
Skotten : 16-12
Totalt: 34-32

På det stora hela en dålig match av oss. Nya tag på lördag i Enköping.