Vinst borta mot Vännäs!

💛💙💛Tre pinnar borta mot Vännäs!💙💛💙

Varm inledning då isen fortfarande var blöt när matchen skulle starta. Matchen hade bara spelats 57 sekunder när Vännäs åker ut 2 minuter för puckout! Bra powerplay och efter 2.31 gör Gustav Eurenius 0-1 assisterad av Marcus Karlsson och Oscar Sarhus. Efter målet får Vännäs komma in i vår zon lite väl enkelt gång efter gång. 11.53 drabbas Vännäs av utvisning. Mindre bra powerplay denna gång där Vännäs stressar oss hårt. 10.26 åker Emil Hedström ut 2 minuter. Vi klarar av utvisningen med ett bra boxplay. Med 3.48 kvar av perioden drabbas lagen av en dubbelutvisning. Med dryga minuten kvar får vi ett långt anfall och efter 18.19 gör Sebastian Lindström 0-2 på pass från Mateusz Szurowski och Gustav Eurenius.
Skotten: 11-7

Vännäs öppnar andra i högt tempo men vi spelar samlat. Efter dryga 4 minuter får Oscar Sarhus ett friläge men blir upphakad när han skjuter. Efter 6,57 åker Gustav Kapborg ut 2 minuter. Bra boxplay igen. 11.01 är det dags igen då Tim Dackell åker ut 2 minuter. 7 sekunder senare gör Vännäs 1-2. 12.34 drabbas Vännäs av utvisning. 15 sekunder senare står det 1-3 på tavlan after mål av Rasmus Hedin p as av Gustav Eurenius och Marcus Karlsson. Efter 17.45 åker samme Rasmus ut 2 minuter.
Skotten: 11-9

Första 5 i tredje perioden sätter viss i dåliga situationer gång på gång. Efter 5.57 gör Rasmus Larsson 1-4 snyggt framspelad av Olle Dahlman och Emil Hedström. Vännäs fortsätter sätta oss i problem och vi har svårt att komma ur egen zon. 11.34 får vi straff men Mateusz Szurowski missar. I anfallet efter får Emil Hedström en ful tackling och Vännäs åker på 2 minuter. Vi får bara spela powerplay i 25 sekunder innan Oscar Sarhus åker ut 2 minuter. 15.11 åker Rasmus Larsson ut 2 minuter. En hafsig match med alldeles för mycket utvisningar. Med 11 sekunder kvar reducerar Vännäs till 2-4. Mycket skönt med 3 poäng dock.
Skotten: 11-10
Totalt: 33-26