Förlust på straffar mot Surahammar!

Matchen hinner knappt börja innan vi får plocka ut pucken ur målet. 0-1 redan efter 18 sekunder. Vi har svårt att komma igång. Efter 3.51 drabbas Surahammar av en utvisning. Några riktigt bra chanser men inga mål. Efter 8.41 gör Surahammar 0-2. Något bättre spel från vår sida efter powerbreak men långt i från vår kapacitet.

Skotten: 11-6

Mycket besvikna på insatsen i första perioden kommer laget ut mycket taggade och redan efter 27 sekunder reducerar Oscar Pentler till 1-2 assisterad av Dennis Von Walden och Damian Szurowski. Efter 5.52 får vi på för hårt och tappar en back i mittzonen, 1-3. Vi försöker och försöker men får inte till det.

Skotten: 10-9

Vi fortsätter jaga i inledningen av tredje. Efter 8.44 skjuter Edvin Stegfeldt på en retur och gör 2-3 assisterad av Sebastian Lindström och Tim Dackell. Surahammar står upp bra och lyckas allt förmodat hålla oss borta från anfallszonen. Med 1.36 kvar tar vi timeout och tar ut Marcus Johansson. Med endast 14 sekunder kvar kvitterar Emil Gabrielson på ass av Oliver Pentler och Tim Dackell.

Skotten: 13-4

I overtime har vi några riktigt vassa chanser att avgöra men inget mål.

Skotten: 4-1

Straffar:

Sura sätter första, Wings missar

Sura sätter andra, Wings missar

Surahammar tar hem extrapoängen.