Vint mot Enköping!

Vinst mot Enköping med 2-3

Redan efter 1.19 gör Enköping 1-0 efter att vi varit åskådare i de 2 första bytena. Enköping är betydligt piggare ändras i första 10 minuterna och skapar flera målchanser. Vi har en bra chans 11 minuter spelade när Calle Aronsson får ett friläge. Calle får även en jättechans med 20
Sekunder kvar. Något bättre andra halva men på det stora en dålig period av oss.

Bättre inledning i andra. Bra powerplay men inte närmare än ett stolpskott. 9:23 gör Viktor Mattsson 1-1 på pass av Lukas Cederholm, detta under det andra powerplay. Bra fart på vårt spel efter målet. Efter dryga 13 minuter åker Edvin Stegfeldt ut 2 minuter. Bra boxplay!

Fokuserad start av tredje och efter 1:41 gör Didrik Lif 1-2 på pass av Olle Dahlman. 3:54 åker Dennis Von Walden ut 2 minuter. Återigen en mycket bra boxplay! Efter boxen blir vi dock stillastående och Enköping vår långa anfall på oss. 11:01 drabbas vi av ytterligare en utvisning, denna gång på Calle Aronsson. Jobbigt boxplay med er skott i ribban och ett i stolpen. Mycket bra spel av Oscar Fröberg i målet. Med dryga 5 kvar får vi till ett anfall där Simon Hedlund tar pucken från en Enköpings spelare och gör 1-3. Med dryga minuten kvar får utvisning på Adam Oja. Detta när Enköping tagit ut målvakten och spelar med en man mer. Med halvminuten kvar reducerar Enköping till 2-3. Olidligt spännande sista halvminut! Mycket skönt med 3 poäng!

Häggen kommentar!

”Jag tycker att vi vinner rättvist, även om det blev lite onödigt jämnt på slutet. Första fem minuterna är vi stillastående och släpper in 1-0 direkt. Det tar sedan nästan tio minuter innan vi verkligen kommer in i matchen. De sista fem minuterna av första perioden och hela andra perioden spelar vi bra och håller ihop laget på ett bra sätt. Tredje perioden är stabil fram tills vi får ett powerplay med fem minuter kvar. Då blir vi väldigt stressade, men vi rider ut stormen. Det är alltid skönt med tre poäng.”